Sista styrelsemötet för i år!

Styrelsen hade sitt sista möte för i år i lördags. Vi kommer däremot att arbeta vidare med att få grepp på arbetet med den nya skollagen. Olivia, som är suppleant i styrelsen, har tagit på sig att arbeta med saken och hon kan behöva hjälp beroende på vad hon kommer fram till att det behöver göras.Är du intresserad så hör av dig till mig Stefan. Kontakt uppgifter längs ner!

Vi har även fått grepp på vårt bankkonto, så vi kommer nu att ägna oss åt lite ”uppsökande verksamhet” för de som inte verkar vara med i föreningen. Vill du stötta vårt arbete så bli gärna stödmedlem och hur kan du se här: Bli medlem eller stödmedlem här!

Vi märker även att vi har många aktiva medlemmar som skapar verksamhet. Det är skaparverkstäder, museibesök, idrottsträffar, musikträffar, bokcirklar och tematräffar! Riktigt kul att se! Sofie Gunninge har hållit sin vakande hand över det hela men hon skulle behöva hjälp med samordningen, så är du intresserad hör av dig till Sofie på Facebook eller till mig, Stefan.

Vi arbetar även med att hitta ett bra kommunikationsverktyg för mejl. Vi vill ha en lösning där alla medlemmar kan skicka mejl till alla andra medlemmar, utan att behöva ha tillgång till allas mejl. Vi tittar just nu på 3 alternativ
https://framalistes.org/
https://www.freelists.org/
https://groups.google.com/forum/#!overview
Har du erfarenhet av något av dess hör gärna av dig till mig, Stefan.

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktig god jul och gott nytt år, så ses vi där ute i verkligheten!

Stefan Lomner, ordförande ÅHUF
040-098 24 01
kontakt@ahuf.ax

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *